غذاهای سنتی در ایران جایگاه ویژهای دارند و در بیشتر خانهها از این آنها بیشتر از غذاهای مدرن استفاده میشود و باید دانست که غذاهای سنتی بسیار مفید و خوشمزهتر از غذاهای مدرن هستند. که در این مطلب از وبلاگ طرز تهیه یتیمچه تبریزی که یک غذای سنتی آذربایجانی است، آماده شده است.
غذاهای سنتی در ایران جایگاه ویژهای دارند و در بیشتر خانهها از این آنها بیشتر از غذاهای مدرن استفاده میشود و باید دانست که غذاهای سنتی بسیار مفید و خوشمزهتر از غذاهای مدرن هستند. که در این مطلب از وبلاگ طرز تهیه یتیمچه تبریزی که یک غذای سنتی آذربایجانی است، آماده شده است.
آموزش طرز تهیه یتیمچه تبریزی
مواد لازم برای تهیه یتیمچه تبریزی:
- بادمجان خرد شده: هشت لیوان
- گوجهفرنگی خرد شده: چهار لیوان
- پیاز خرد شده: یک لیوان
- کره: پنج قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان دلخواه
- زعفران: به میزان دلخواه
طرز تهیه یتیمچه تبریزی:
۱- برای تهیه یتیمچه تبریزی در ابتدا یک تابهی مناسب انتخاب کرده و کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهدی تا روغن داغ شود. سپس پیازهایی را که قبلا خرد کردهاید به روغن اضافه کرده و اجازه دهید پیازها تفت خورده و طلایی شوند.
۲- بعد از اینکه پیازها طلایی رنگ شدند گوجهفرنگیهایی را که به صورت نگینی خرد کردهاید به پیازهای سرخ شده اضافه کنید تا گوجهفرنگیها سرخ شده و آب بیاندازند.
۳- پس از چند دقیقه که گوجهفرنگیها آب انداختند. بادمجانهای را که از قبل پوست گرفته و صورت نگینی درشت خرد کردهاید به مخلوط پیاز و گوجه فرنگی بیافزایید و اجازه دهید بادمجانها بپزند.
۴- در ادامه طرز تهیه یتیمچه تبریزی بعد از اضافه کردن بادمجانها به غذا و تفت خوردن آنها نمک و زعفران را همراه با کمی آب به غذای خود بیافزایید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت بسیار کم غذا بپزد.
۵- سپس بعد از پخت غذا، غذا را در بشقابهای قدیمی بریزید و همراه با نان سرو کنید.
نکته مهم در طرز تهیه یتیمچه تبریزی :
شما میتوانید برای خوشمزهتر شدن این غذا سیبزمینی و گوشت نیز به غذایتان بیافزایید و این غذا را خوشمزهتر کنید.
آموزش طرز تهیه یتیمچه تبریزی به پایان رسید امیدوارم از طعم و مزهی این غذای خوشمزه خوشتان آمده باشد.
- ۹۷/۰۵/۲۱